Tuinontwerp

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen? Wij maken graag een ontwerp voor uw tuin. In het tuinontwerp wordt er rekening gehouden met uw wensen, behoeften en budget. Samen met u wordt er gekeken naar het beste resultaat dat aansluit bij uw wensen. Van daar uit maken wij een ontwerp op maat


We kunnen niet alleen het ontwerp voor uw tuin verzorgen, ook de uitvoering van het ontwerp kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Advies

We geven u het nodige tuin advies bij het maken van een keuze en kijken met u mee in de tuin en naar de ligging. Wij overleggen met u welke planten geschikt zijn in het nieuwe ontwerp. Omdat u het hele jaar wil genieten van uw tuin, vinden wij het belangrijk om uw wensen goed op een rijtje te hebben. Samen kijken we welke bloemen en planten passend zijn, zodat uw tuin er het hele jaar mooi bij staat.

Akkoord?

Na goedkeuring van de offerte en van het tuinontwerp kunnen we in overleg met u overgaan tot het aanleggen van de tuin. Ons team bestaat uit vakmensen die met jarenlange ervaring, uitgebreide vakkennis en hoogwaardig materiaal aan de slag kunnen met uw tuin. Uiteraard spreken we met u af wanneer u dit het beste uitkomt en zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via het formulier of u kunt ons direct bellen met dé hovenier voor tuinontwerp en aanleg.